komuna e prishtines – Gemeinde Pristina – Wikipedia

e-Komuna. Qasja ne dokumente zyrtare. Shtyp faturën e mbeturinave. Shtyp faturën e tatimit në pronë . Portali shteteror. Himni. Prishtina Online. Harta e qytetit. Prishtina Open Data. përPrishtinën. Regjistri i procedurave administrative në Komunën e Prishtinës. Platforma Digjitale për participim publik. Platforma Online – Subvencionet në DKRS. Arkivi i Perandorisë Osmane. E

Prishtina, kryeqyteti i dashur i Kosovës me shumë tipare të ndryshme. Qyteti ku gërshetohen kulturat, popujt dhe zhvillohet një jetë unike. Tani me qeverisje të re, tiparet kanë potencial të shëndrrohen në atrakcione, e jeta të bëhet e lakmueshme.

Në ketë takim është bërë shkëmbimi i përvojës së Komunës së Prishtinës në zhvillimin e bazës së të dhënave për Planifikim Hapësinor me këto komuna, të cilat janë mbështetur nga UN-HABITAT , në kuadër të “ Programit për zhvillim Gjithëpërfshirës”. më shumë

Pas shumë letrave dërguar nivelit qendror për nevojen për koordinim nacional për çeshtjen e qenve endacak, Komuna e Prishtinës nuk mund të pret më. Sot kemi dorëzuar në prokurim ndërtimin e qendres/strehimores në Prishtinë. Si shtesë, do ti vendosim disa pika të ushqimit për qentë endacak në pika kryesore në qytet. Për fund

Follower: 54K

On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar to a mobile phone, PERSONAL DIGITAL ASSISTANT, etc .

Die Gemeinde Pristina befindet sich im östlichen Zentrum des Kosovo. Sie grenzt an die Gemeinden Podujeva im Norden, Kamenica im Osten, Novo Brdo, Lipjan und Gračanica im Süden, sowie Fushë Kosova und Obiliq im Westen. Im äußersten Nordosten hat die Gemeinde eine gemeinsame Grenze mit Serbien (Opština Medveđa).Insgesamt befinden sich 41 Dörfer in der Gemeinde.

Bezirk: Pristina

Administrata komunale organizohet në drejtori. Secila drejtori komunale udhëhiqet nga drejtori. Drejtorët emërohen dhe shkarkohen nga Kryetari i Komunës.

Ndërsa Komuna e Prishtinës e ka të drejtën e shfrytëzimit për nevojë të veta dhe të palës së tretë për promovim dhe shpërndarje pa nevojë kompensimi shtesë të autorit. Çdo ndryshim dhe modifikim i projektit për shfrytëzim nga Komuna e Prishtinës duhet të

ueb sajtet e komunave tË republikËs kosovËs. ueb sajtova opstina republike kosova. municipalities web sites of the republic of kosovo

Edukimi. Komuna e Prishtinës ka 17 biblioteka publike. Biblioteka kryesore e qytetit ka përafërsisht 58.475 libra dhe 16 degë: Pallatin e Rinisë, Bibliotekën Përkujtimore të shkrimtarit Hivzi Sylejmani, bibliotekën e „Përrallave“ dhe, në Llukar, Koliq, Hajvalia, Llaplleselë, Graçanicë, Çagllavicë, Slivovë dhe Viti të Marecit me 108.541 libra, në përgjithësi me 167.016 libra.

Kryetari i Komunës: Shpend Ahmeti (VV)

Drejtoria e Kulturës, Komuna e Prishtinës, në bazë të rregullores për ndarjen e subvencioneve nga Komuna e Prishtinës si dhe në bazë të rregullores MF-NR-04/2017 për Kriteret, Standardet dhe Procedurat e Financimit Publik për OJQ-të, hapë

Die 10 größten Städte in Komuna e Prishtinës. Stadt Einwohner Stadtplan; PriS¡tina: 550.000 Einwohner: Zum Stadtplan von Pristina: Alle Provinzen von Kosovo. Provinzen zur Provinz; Hani i Elezit: Landkarte von Hani i Elezit: Kamenica: Landkarte von Kamenica: Komuna e Deçanit: Landkarte von Komuna e Deçanit : Komuna e Dragashit: Landkarte von Komuna e Dragashit: Komuna e Drenasit:

Follow Komuna e Prishtinës (@komunaprishtine) to never miss photos and videos they post.

Përmes prezantimeve grafike ju mund të merrni një ide të përgjithshme në lidhje me të hyrat që realizon Komuna e Prishtinës Shpenzimet Përmes prezantimeve grafike ju mund të shikoni se si e shpenzon Komuna e Prishtinës buxhetin e saj në 5 kategoritë ekonomike Buxheti

# komuna # prishtina # blej # shqip. See More. Komuna e Prishtinës. 5 hrs · Deponia inerte në fshatin Lebanë është pastruar disa herë rradhazi dhe mbeturinat janë grumbulluar përsëri. Edhe gjatë ditës janë pastruar 3000 m2 dhe janë larguar rreth 450 ton mbeturina nga kjo pjesë. Hudhja e pakontrolluar e mbeturinave, krijimi i deponive ilegale e grumbullimi i sasive të mëdha të

Diese Datei und die Informationen unter dem roten Trennstrich werden aus dem zentralen Medienarchiv Wikimedia Commons eingebunden.

Urheber: Kj1595

Pristina, Komuna e Prishtinës – Erhalten Sie die neueste Wettervorhersage, einschließlich Stundenansicht, 10-Tage-Vorhersage, Temperatur, Luftfeuchtigkeit, Niederschlag für Ihre Region.

Finden Sie Immobilien in Komuna e Prishtines, Kosovo von Eigentümern, Maklern oder Bauherren auf IMLIX.

Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se është duke monitoruar me kujdes vlerat e ndotjes së ajrit në 6 pika në Prishtinë dhe ato vlera tash e një vit janë në webfaqen e Komunës. Ditëve të fundit

 · PDF Datei

komuna e prishtin¸s republic of kosovo – republika kosovo the department of urbanism, construction and environment protection republika e kosov¸s plani rregullues „prishtina e re – zona qend¸r“ direkcija za urbanizam, izgradnju i zaztitu sredine regulatory plan „new prishtina’ – central zone regulativni plan „nova priztina“ – centralna

Die 10 größten Städte in Komuna e Malisheves. Stadt Einwohner Stadtplan; Llazicë : 19.863 Einwohner: Zum Stadtplan von Llazicë: MaliS¡evo: 2.300 Einwohner: Zum Stadtplan von Malisevo: PagaruS¡a: 1.374 Einwohner: Zum Stadtplan von Pagarusa: Alle Provinzen von Kosovo. Provinzen zur Provinz; Hani i Elezit: Landkarte von Hani i Elezit: Kamenica: Landkarte von Kamenica: Komuna e Deçanit

Faqet në kategorinë „Fshatra në komunën e Prishtinës“ Kjo kategori ka 43 faqe nga 43 gjithësej.

14.01.2020 · Komuna e ka refuzuar dy herë vendimin për kushte në dy vite të ndryshme duke u bazuar në vendimin e qeverisë për mbrojtjen e ujërave. Ministria si shkallë e dytë dy herë pas vlerësimeve ligjore i ka dhënë të drejtë pales qe në Zonën II nuk është regjimi i rreptë dhe minsitria vendos se a janë marr masat e duhura për mbrojtjen e liqenit.

Manchmal Hunde und Katzen krank oder verletzt und Hilfe benötigen; eine vertrauenswürdige Tierarzt in Komuna e Prishtinës ist die beste Lösung, um das Erhalten sie die Pflege sie brauchen. Es gibt nicht einen einzigen Tierklinik in Komuna e Prishtinës Sie auf VeterinBy zu finden, der nicht vertrauenswürdigen Freund der Tiere und in der Lage, die Pflege für Ihr Haustier.

Sektori i Legalizimit Drejtoria e Urbanizmit Komuna e Prishtinës Prishtinë, 22.08.2016. DEKLARATË Përmes kësaj deklarate, ne, stafi i Sektorit të Legalizimit të Drejtorisë së Urbanizmit në Komunën e

01.06.2016 · Pagesa e Tatimit në Pronë ndihmon zhvillimin e Prishtinës. Duke paguar tatimin në pronë, ju ndihmoni Komunën e Prishtinës të investojë drejtëpërdrejtë për ku

Autor: REPUBLIKA Communications Agency

Komuna e Prishtinës ka publikuar dokumentet në lidhje me ndërtimin në afërsi të Badocit. Përmes një postimi në Facebook, Komuna thotë se këtë veprim po e bën me qëllim të mënjanimit të keqinterpretimeve të paqëllimshme dhe të qëllimshme.

Universiteti i Prishtinës është themeluar me Ligjin mbi Themelimin e Universitetit të Prishtinës, të cilin e miratoi Kuvendi i Krahinës Socialiste të Kosovës, më 18 nëntor 1969. T

TechPark Prishtina, Pristina. 819 likes. TechPark Prishtina will provide the framework, supporting mechanisms and infrastructure adapted for the specific needs of the new and existing ICT companies

Wie spät bzw. wie viel Uhr ist es in Pristina? Kosovo (Komuna e Prishtinës): Aktuelle Uhrzeit / Ortszeit & Nächste Zeitumstellung in Pristina, Zeitzone Europe/Belgrade

Es gibt Dutzende von Krankenhäuser in Komuna e Prishtinës und jeder von ihnen kann gezählt werden, um Sie für häufig auftretende Probleme und weitere schwere Komplikationen wie Operationen und langfristige Behandlungen zu behandeln. Ein Qualitäts Medical Center in Komuna e Prishtinës mit viel erfahrene Ärzte können Betreuer können auf HospitalBy durch die Suche durch die unten

Komuna e Prishtines map, satellie view. Share any place, weather, ruler (on yandex map), address search, city list of Komuna e Prishtines. State and regions boundaries; roads, highways, streets and buildings photos from satellite.

Klicken, um auf Bing anzusehen24:46

28.01.2020 · KOMUNA E PRISHTINËS VOTON REKOMANDIMET PËR LIQENIN E BADOVCIT 28.01.2020 Radiotelevizioni 21. Loading Unsubscribe from Radiotelevizioni 21? Cancel Unsubscribe. Working Subscribe

Autor: Radiotelevizioni 21

Climate data and weather averages in Komuna e Prishtinës. Annual Weather Averages in Vranje. Vranje is 34 miles from Komuna e Prishtinës, so the actual climate in Komuna e

Klicken, um auf Bing anzusehen0:39

01.06.2016 · Pagesa e Tatimit në Pronë ndihmon zhvillimin e Prishtinës. Duke paguar tatimin në pronë, ju ndihmoni Komunën e Prishtinës të investojë drejtëpërdrejtë për ku

Autor: REPUBLIKA Communications Agency

Faqja e kontaktit per aplikimin e granteve online ne komunen e prishtines

Lajme / Prishtinë Komente: 0 Kryeqyteti vërshohet pas reshjeve, KRU Prishtina hedh faj te Komuna për gjendjen aktuale 11:32 / 10.07.2019 Linjat e Kanalizimit (ujërat fekale) në Prishtinë janë në shumicë linja të vjetra, të cilat janë dimensionuar dhe vendosur shumë kohë më përpara.

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se sot Inspekcioni do ta rrënojë një mbi ndërtim pa leje. “Drejtoria e Inspekcionit do të fillojë rrënimin e një mbindërtimi pa leje në qendër të qytetit. Me mediat takohemi në rrugën ‘Fehmi Agani’, pranë Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare.”, njoftoi Komuna e Prishtinës.

Në kuadër të reformës për menaxhimin e mbeturinave, Komuna e Prishtinës ka filluar ta bëjë edhe faturimin për këtë shërbim. Si rrjedhojë, qytetarët do të pranojnë faturat e mbeturinave në shtëpitë e tyre një herë në tre muaj. Këto fatura mund të paguhen në sportelet e komunën, në pikat e Postës së Kosovës (pa provizion),

Here you’ll find travel reports about Komuna e Prishtinës. Discover travel destinations in Kosovo of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

Pas shumë letrave dërguar nivelit qendror për nevojen për koordinim nacional për çeshtjen e qenve endacak, Komuna e Prishtinës nuk mund të pret më. Sot kemi dorëzuar në prokurim ndërtimin e qendres/strehimores në Prishtinë. Si shtesë, do ti vendosim disa pika të ushqimit për qentë endacak në pika kryesore në qytet. Për fund

Komuna e Prishtinës shpall tender për trajtimin e qenve endacakë. Gent Begolli, drejtor i Shërbimeve Publike në Komunë e Prishtinës, ka thënë në Ora e Fundit në Klan Kosova se po e trajtojnë problemin e qenve endacakë me prioritet të lartë dhe prandaj kanë shpallur edhe një tenderë që të angazhojnë një kompani për trajtimin e këtyre qenve.

4 Fotos von 32 Besucher bei Komuna e Prishtinës anzeigen. Foursquare verwendet Cookies, um dir ein optimales Erlebnis zu bieten, um Werbung, die du möglicherweise siehst, zu personalisieren und um Werbetreibenden zu helfen, Ergebnisse ihrer Werbekampagnen zu ermitteln.

Komuna e Prishtinës të premten ka lansuar aplikacionin për trafikun urban, në vazhdën e digjitalizimit edhe të mëtutjeshëm të shërbimeve, të cilin qytetarët qysh sot mund ta shkarkojnë në telefonat e tyre. Ky aplikacion do të ofrojë të gjitha të dhënat e nevojshme që qytetarët kanë nevojë të dinë. Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se sot në mëngjes, Inspeksioni do të rrënojë një mbi-ndërtim pa leje. Me anë të një ftese për media, Komuna e Prishtinës paralajmëron se rrënimi i këtij mbindërtimi do të filloj nga ora 09:45.

Vielzahl von Zahnheilkunde in Komuna e Prishtinës ist überall, und Sie können sich Zeit nehmen, um die besten Amt, das Sie am liebsten mit zu bekommen jede Arbeit auf die Zähne getan sollen. Seien Sie geduldig und Sie werden kein Problem haben, ein Büro für Sie und Ihre Familie haben.

Lëvizja Vetëvendosje vlerëson se Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor me dhënien e pëlqimit dhe lëshimit të kushteve të ndërtimit në zonën e liqenit të Badovcit kanë shkelur ligjin. Asamblisti i VV-së në Komunën e Prishtinës, Eman Rrahmani, tha se Ministria dhe Komuna kanë shkelur ligjin me të dyja këmbët.

Komuna e Prishtinës pezullon planin zhvillimor te liqeni i Badocit Aktuale January 29, 2020 – 08:02 Me vendimin e marrë dje në Kuvendin Komunal është pezulluar plani zhvillimor komunal për zonën I,

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, kanë marrë një aksion për informimin e qytetarëve në dhënien e lëmoshës për personat që kërkojnë ndihmë. Sipas broshurës që u është shpërndarë qytetarëve, Komuna dhe Policia bëjnë ftesë të mos japin lëmoshë pasiqë me këtë veprim, po i dëmtojnë fëmijët duke i stimuluar ata ta

Komuna e Prishtinës ka humbur betejën gjyqësore me Komunën e Shtërpcës për pronësinë e kësaj shtëpie në Brezovicë. Fillimisht, Gjykata Themelore e Ferizajt kishte marrë vendim në favor të komunës së Shtërpcës, kur kjo e fundit ishte paditur nga Shoqata e Skitarëve Malorë “Prishtina”, raporton emisioni 038

Rome2rio has found 5 ways to get from Tirana to Komuna e Prishtinës by bus, train and car. The cheapest way to get from Tirana to Komuna e Prishtinës costs only $23, and the quickest way takes just 8h 32m. We recommend taking the buses from Tirana to Komuna e Prishtinës, which is the fastest and cheapest option, and takes around 8h 32m.

Komuna e Prishtinës përmes një njoftimi publik është sqaruar lidhur me ndërtimet në afërsi të Badovcit. Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se ka refuzuar dy herë palën për t’i ofruar kushte të ndërtimit, mirëpo Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinore ka pranuar ankesën e e palës.

Erste Zahnkronen in Komuna e Prishtinës ist eine der besten Möglichkeiten, um eine neue und natürlichen Look zu einem beschädigten Zahn zu erstellen. Der Prozess kann durch verschiedene Zahnärzte in der Region durchgeführt werden und ist ein guter Weg, um wieder, dass gewinnendes Lächeln. Vor die Kliniken sind alle zertifiziert und gut

Überprüfen Sie den Inhalt dieser Seite, um die Adresse, Telefonnummer und Kontaktangaben aller bekommen Botschaften und Konsulate in Komuna e Prishtinës und Städte in der Nähe. Jedes Land neigt dazu, eine einzige Botschaft im Gastland haben, in der Regel in der Hauptstadt, und ein oder mehrere Konsulate in der Regel in großen Städten

Komuna e Prishtinës nuk shpenzon 30 milionë euro. Prishtinë | 25/01/2020 13:29 . Shpërndaje Organizata INPO shpreh shqetësim ndaj realizimit të ulët të buxhetit për investime kapitale në komunën e Prishtinës, ku sipas të dhënave del se kjo komunë i ka shpenzuar vetëm 40.9 përqind të buxhetit për investime kapitale, duke i lënë të pa shpenzuara rreth 30 milionë euro. INPO

Komuna e Prishtinës ka 17 biblioteka publike. Biblioteka kryesore e qytetit ka përafërsisht 58.475 libra dhe 16 degë: Pallatin e Rinisë, Bibliotekën Përkujtimore të shkrimtarit Hivzi Sylejmani , bibliotekën e „Përrallave“ dhe, në Llukar, Koliq , Hajvali, Llaplleselë, Graçanicë, Çagllavicë, Slivovë dhe Viti të Marecit me 108.541 libra, në përgjithësi me 167.016 libra.

“Nuk është paguar as- tucionet komunale”, Komuna e Prishtinës logjikën e të cilit ne e konsiderojmë thotë se për objektin e Komunës nuk një faturë në “Termokos” për sezonin deri më tani ka shpenzuar rreth 12,000 antievropiane, dhe që sipas Parlamentit kanë asnjë obligim. Ajo nuk ka treguar dimëror, prejse ka ardhur

This banner text can have markup.. Home; web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation

Komuna e Prishtinës merr këtë vendim për Liqenin e Badovcit Aktuale January 28, 2020 – 14:19 Kuvendi Komunal i Prishtinës sot ka mbajtur një seancë të jashtëzakonshme lidhur me ndërtimin një lagjeje buzë Liqenit të Badovcit, raporton “Zëri.info”.